Reistopper

Over KonakliLange zandstranden, een schilderachtige omgeving en avontuurlijke excursies: Konakli is een echte Turkse badplaats met voor elk wat wils. Baden in de zon, zwemmen in het heldere water of actiever op stap: alles is mogelijk in Konakli. Het levendige centrum met haar vele winkeltjes en sfeervolle restaurants is uiterst charmant! Konakli biedt u alles voor een zorgeloze vakantie.

In het oosten van de Turkse Rivièra vindt u het magnifieke Konakli. Deze langgerekte en levendige badplaats kent een zeer gevarieerd winkelcentrum en prima uitgaansgelegenheden. Voor de kustweg liggen de twee grote stranden van de badplaats. De populaire badplaats ligt op ongeveer 115 km van het vliegveld van Antalya. Naast het sfeervolle centrum heeft de badplaats een lange kustweg met verschillende bars en terrassen. En niet te vergeten de geweldige discotheek Summer Garden.

Konakli biedt voldoende excursiemogelijkheden, zoals spannende raft-excursies en mooie boottochten. Of verken de omgeving eens per kameel! Bovendien ligt het bruisende Alanya op korte afstand van de badplaats (circa 15 km).

Kust van Konakli
Konakli ligt in een vrij groene, vlakke tot glooiende omgeving met lange stranden. De plaats strekt zich uit aan beide kanten van de kustweg en de lange stranden worden van elkaar gescheiden door een grote rots.

Strand van Konakli
De lange stranden van Konakli worden gescheiden door een rots: Het langste strand van Konakli, is het Konakli-strand (circa 5 km). Dit strand bestaat voornamelijk uit fijngrind en kiezels. De zeebodem is bedekt met rotsplateaus en loopt snel af. Het strand wordt op sommige plaatsen onderbroken door een smalle rivierbedding. Op een groot aantal plaatsen zijn er pieren en steigers met trapjes om in zee te komen. U kunt er ligbedden, matrassen en parasols huren en gebruik maken van de douches, kleedcabines, toiletten en enkele horecafaciliteiten. Veel horecagelegenheden en faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor hotelgasten van de accommodaties achter het strand.

Het lange Doganay-strand (circa 850 m) ligt ten oosten van Konakli. Het bestaat vooral uit fijngrind en grind en de zeebodem loopt vrij snel af. Het lange strand wordt aan beide kanten begrensd door rotsen en is te bereiken via treden. Naast verhuur van ligbedden, matrassen en parasols zijn er ook douches en horecafaciliteiten.

Het weer in Konakli

Top reisaanbieders


1
logo1

Konakli vanaf € 375,-

2
logo5

Konakli vanaf € 399,-

3
logo3

Konakli vanaf € 345,-

4
logo3

Konakli vanaf € 415,-

5
logo3

Konakli vanaf € 349,-

6
logo3

Konakli vanaf € 445,-